Kneza Višeslava 88, Beograd,   filmskigrad.restoran@gmail.com   +381 (0)11 35 59 180;   +381 (0)62 481 676
 • Restoran Filmska Zvezda

  Restoran Filmska Zvezda

  U Filmskoj Zvezdi takodje možete organizovati svoje rodjendane, krštenja i godišnjice firmi.
 • Proslave

  Proslave

  Kod nas možete organizovati bilo koju vrstu proslave
 • Restoran Filmski Grad

  Restoran Filmski Grad

  Kvalitetna i ukusna domaća i internacionalna hrana
 • Venčanja

  Venčanja

  Filmski Grad je omiljeno mesto budućih mladenaca
 • Kapacitet

  Kapacitet

  Kapacitet sale, bez bašte, je 300 ljudi, a u koktel varijanti možemo ugostiti i do 400 zvanica
Restoran Filmski Grad

Restoran Filmski Grad

Restoran Filmski grad je smešten u srcu najlepšeg dela Čukarice (Košutnjak). Prirodno okruženje, nacionalna kuhinja i besprekorna usluga su nesto po čemu smo nadaleko poznati. Posedujemo jednu od najlepših sala, pogodnu za sve vrste organizovanja poslovnih i svadbenih ručkova, koktela, prezentacija.
Restoran Filmska Zvezda

Restoran Filmska Zvezda

Dobro poznati provod iz Filmskog Grada se preselio u Filmsku Zvezdu. Filmska Zvezda je novootvoreni lokal u sklopu Filmskog Grada koji vam pruža jedinstvene Grčke specijalitete uz dozu dnevnog uživanja okruženi šumom. Lokal je moderno uredjen i može pružiti organizaciju raznih vrsta dogadjaja.

Restoran Filmski grad | Sala za svadbe Beograd

20180603 164145 01

Restoran Filmski Grad je smešten u srcu najlepšeg dela Čukarice (Košutnjak), nedaleko od centra grada, ali je ipak sklonjen od gradske vreve.

Kvalitetna usluga, ljubazno osoblje, ukusna nacionalna i internacionalna hrana, topla atmosfera i prelepa priroda su karakteristike koje nas čine posebnim i prepoznatljivim.

Sa preko 45 godina iskustva u  organizaciji veselja, kvalitetnom hranom i pristupačnim cenama Filmski Grad je odavno omiljeno mesto mladenaca.

20180623 132504 01

Filmska Zvezda je lokal u sklopu Filmskog Grada, moderno ureden i može pružiti organizaciju raznih vrsta dogadaja.

Takode, tu su i usluge keteringa koje ce upotpuniti vašu zabavu. 

Klimatizovana sala kapaciteta do 320 osoba, prijatan ambijent, odlicno ozvucenje i ljubazni konobari koji pruzaju brzu i kvalitetnu uslugu pruzice vam nezaboravan ugodjaj i uciniti Vase slavlje neponovljivim i jedinstvenim.

 • Dragana Stojiljković

  U novembru 2016. godine suprug i ja smo se venčali u crvenoj sali. Sve je bilo kao u bajci, savršeno, sam prostor, hrana, muzika... Svi naši gosti i dalje pričaju da je to bila najlepša svadba na kojoj su bili. Hvala Miri i Ijubaznom osoblju na svemu. Da treba opet da se venčamo, opet bismo izabrali isto

 • Filip Pejović

  Sjajno mesto za sve vrste veselja, sve na vrhunskom nivou...

 • Predrag Poposki

  Venčali se još davne 2012.

  Sve bilo u najboljem redu, prezadovoljni! Sve preporuke.

 • Sonja Petrović

  Bilo je divno, sve pohvale za restoran, osoblje, muziku.

 • Natasa Ćirković Ex Ikić

  12.05.17.organizovali smo sinu punoletstvo. Organizacija osoblja je vrhunska. Natasa (mislim da je šef kuhinje) predusretljiva u svakom momentu i izuzetno Ijubazna, njenom oku nije promakla ni najmanja sitnica. Ljubazni konobari uvektu. Mladen Cvetkovic i Tijana, mlade muzičke zvezde, napravili su divnu atmosferu. Hrana odlična. Ambijent glamurozan. Higijena na visokom nivou. Nezaboravan dogadjaj. Za svaku preporuku...

 • Zorica Akerman

  Sjajni, ljubazni domacini... Ambijent prilagodjen povodu, divna organizacija promocije naseg dragog kolege Kaleta Dijamanta, bogat izbor hrane i pica. Naravno fenomenalni Mladjin vokal. Hvala Miro i Bobi!

 • Goran Radičanin

  Prelep restoran dobro osmišljenog prostora i enterijera... pogodan za slavlja do 100 ljudi, super sve u svemu, do juce nisam znao da postoji

 • Cveta Nedeljković

  Lepi utisci i mogu potvrditi da je jedan od najelitnijih restorana koji je na dobrom glasu. Izuzetno mesto, sa prirodnim okruzenjem i prijatnom atmosferom sa ljubaznim osobljem i sve pohvale za njih i vlasnika, a sto je najvaznije hrana je besprekorna. Sve pohvale za restoran Filmski grad, najvisa moguca ocena.