Kneza Višeslava 88, Beograd,   filmskigrad.restoran@gmail.com   +381 (0)11 35 59 180;   +381 (0)62 481 676

Filmski Grad

Restoran za svadbe

Dobro poznati provod iz Filmskog Grada se preselio u Filmsku Zvezdu. Filmska Zvezda je novootvoreni lokal u sklopu Filmskog Grada koji vam pruža jedinstvene Grčke specijalitete uz dozu dnevnog uživanja okruženi šumom. Lokal je moderno uredjen i može pružiti organizaciju raznih vrsta dogadjaja. Takodje, tu su i usluge keteringa koje će upotpuniti vašu zabavu.

Možemo se pohvaliti kapacitetom od 300 ljudi, sjajnom ekipom konobara i odličnim ozvučenjem. Posetite nas i osetite se kao prava zvezda.

U Filmskoj Zvezdi takodje možete organizovati svoje rodjendane, krštenja i godišnjice firmi.

Restoran Filmski grad ima tradiciju dugo preko 40 godina. Kvalitetna usluga, ljubazno osoblje, topla atmosfera i prelepa priroda su karakteristike koje nas čine posebnim i prepoznatljivim.

Posebno smo ponosni na naš novootvoreni restoran Filmska Zvezda, koji će mladima obezbediti hedonističko uživanje i to u samom srcu Beograda. Srećan gost je naš glavni cilj, i razlog našeg dugog postojanja! Dobro došli u oazu zadovoljstva!

 

Fz01
Fz02
Fz06
Fz13
Fz14
Fz15
Fz22
Fz23
Fz24
Fz26
Fz30
Fz27
Fz28
Fz33
Fz34
Fz39
Fz56
Basta02
Basta03
Basta04
Basta05
Basta06
Basta08
Basta10
Basta12
Basta13
Basta14
Basta16

 • Dragana Stojiljković

  U novembru 2016. godine suprug i ja smo se venčali u crvenoj sali. Sve je bilo kao u bajci, savršeno, sam prostor, hrana, muzika... Svi naši gosti i dalje pričaju da je to bila najlepša svadba na kojoj su bili. Hvala Miri i Ijubaznom osoblju na svemu. Da treba opet da se venčamo, opet bismo izabrali isto

 • Filip Pejović

  Sjajno mesto za sve vrste veselja, sve na vrhunskom nivou...

 • Predrag Poposki

  Venčali se još davne 2012.

  Sve bilo u najboljem redu, prezadovoljni! Sve preporuke.

 • Sonja Petrović

  Bilo je divno, sve pohvale za restoran, osoblje, muziku.

 • Natasa Ćirković Ex Ikić

  12.05.17.organizovali smo sinu punoletstvo. Organizacija osoblja je vrhunska. Natasa (mislim da je šef kuhinje) predusretljiva u svakom momentu i izuzetno Ijubazna, njenom oku nije promakla ni najmanja sitnica. Ljubazni konobari uvektu. Mladen Cvetkovic i Tijana, mlade muzičke zvezde, napravili su divnu atmosferu. Hrana odlična. Ambijent glamurozan. Higijena na visokom nivou. Nezaboravan dogadjaj. Za svaku preporuku...

 • Zorica Akerman

  Sjajni, ljubazni domacini... Ambijent prilagodjen povodu, divna organizacija promocije naseg dragog kolege Kaleta Dijamanta, bogat izbor hrane i pica. Naravno fenomenalni Mladjin vokal. Hvala Miro i Bobi!

 • Goran Radičanin

  Prelep restoran dobro osmišljenog prostora i enterijera... pogodan za slavlja do 100 ljudi, super sve u svemu, do juce nisam znao da postoji

 • Cveta Nedeljković

  Lepi utisci i mogu potvrditi da je jedan od najelitnijih restorana koji je na dobrom glasu. Izuzetno mesto, sa prirodnim okruzenjem i prijatnom atmosferom sa ljubaznim osobljem i sve pohvale za njih i vlasnika, a sto je najvaznije hrana je besprekorna. Sve pohvale za restoran Filmski grad, najvisa moguca ocena.